Nieuws

Geweldig nieuws: onze Eurovelo Belgium-website is nu drietalig!

18 februari 2022
45935976432 d092948482 o

Een grote stap voorwaarts voor het fietstoerisme in België! Nadat onze website www.eurovelobelgium.be een aantal jaren uitsluitend in het Engels was, is hij nu ook beschikbaar in het Engels, Frans en Nederlands.

In de rubriek "EuroVelo" vind je de vijf Europese fietsroutes die België doorkruisen. Je ontdekt er in een oogwenk talloze buitengewone fietsroutes met diverse etappes, afstanden, hellingen en moeilijkheidsgraden. Je vindt er ook een korte beschrijving bij elke route en alle praktische details die je nodig hebt om op de fiets te springen: gpx'en van de routes, tips voor bezoekjes, stations op de route, plaatselijke logies en fietswinkels, en nog veel meer dankzij de labels Fiets Welkom en Bike Friendly.

In de rubriek "praktische informatie" geven we je alle nuttige informatie om je volgende reis per fiets voor te bereiden: hoe plan je best je reisroute, hoe reis je met je fiets op het openbare vervoer, welke bewegwijzering is er in België en meer informatie over diensten die exclusief zijn voorbehouden aan fietsers.

In de "Tours"-sectie vind je kant-en-klare trajecten voor fietsavonturen van 1 tot 11 dagen in België. Er is voor elk wat wils. Ben je een beginnende fietser of een ervaren rot, of een cultuur- of natuurliefhebber, je vindt er ongetwijfeld iets om over weg te dromen!

In de rubriek "Nieuws" lees je alle laatste nieuwtjes over de fiets in België. Surf regelmatig naar deze rubriek en mis geen enkel nieuwtje op de routes, ongewone plekjes of bijzondere verhalen.

Neem gerust contact op via de rubriek "Contact" voor vragen of specifieke verzoeken! We antwoorden je met een glimlach... in drie talen!

Ontdek de website: www.eurovelobelgium.be

Vorige artikel

Ev5

Alweer een deel van EuroVelo 5 bewegwijzerd in Wallonië!

30 juni 2020
Lees verder


Het deel van EuroVelo 5 (ook wel de Via Romea Francigena genoemd) van Marche-en-Famenne tot La Roche-en-Ardenne is sinds juni 2020 bewegwijzerd met het EuroVelo 5-logo. Tegen eind 2020 zal het Waalse deel van de route volledig bewegwijzerd zijn. De komende maanden wordt het traject tussen La Hulpe, Wavre en Walhain nog aangepakt en dan zijn we klaar!